26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Būvniecība, arhitektūra » Zināms, kad Rīgā tiks pabeigtas "Z-Towers" ēkas
Zināms, kad Rīgā tiks pabeigtas "Z-Towers" ēkas
Autors: NRA.lv / 6. jūnijs 2017, 17:46
AS Tower Construction Management noslēdza līgumu ar SIA Merks par daudzfunkcionālā kompleksa Z-Towers būvniecības pēdējā posma veikšanu un objekta nodošanu ekspluatācijā.


AS Towers Construction Management 2017.gada 31.maijā vienojusies ar AS Merko Ehitus grupas uzņēmumu SIA Merks par Z-Towers augstceltņu būvniecības pabeigšanu, labiekārtošanu un projekta nodošanu ekspluatācijā. Līgumā minētā summa ir 36 miljoni eiro. Z-Towers, kas atrodas Rīgā, Raņķa dambī 30, būs lielākais daudzfunkcionālais projekts Latvijā un tā nodošana ekspluatācijā ir paredzēta 2018.gada otrajā pusē.

“Mēs esam ļoti priecīgi, ka izdevies vienoties ar vienu no Latvijas vadošajiem būvuzņēmumiem SIA Merks par Z-Towers projekta būvniecības darbu pabeigšanu. Mēs ceram, ka SIA Merks pieredze un profesionālisms palīdzes ātrāk un precīzāk realizēt un nodod ekspluatācijā mūsu projektu,” stāsta AS Towers Construction ManagementPārdošanas un reklāmas daļas vadītāja Irēna Viļuma.

Z-Towers kompleksa ģenerālbūvuzņēmēja SIA Merks darbība, sākot ar jūniju, iekļaus Ziemeļu torņa dzīvojamās platības apjoma būvi (197 dzīvokļi), Dienvidu torņa biroju un komercplatību (22,5 tūkstoši kv. metri) izbūves darbus un teritorijā esošās parku platības (3,5 tūkstoši kv. metri) labiekārtošanu.

Kopējā kompleksa platība ir 97 500 m2. Podium daļā kompleksa klientiem un viesiem tiks piedāvāti dažāda veida ēdināšanas un cita veida pakalpojumi, tajā skaitā augstākās klases fitnesa klubs ar 25 metrus garu peldbaseinu. Kompleksā ietilps arī pazemes autostāvvieta ar vietām 650 automašīnām.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats