Ziedonis Caune
pašvaldības
Jelgavas novada ļaudis izprot pilsoniskās aktivitātes nozīmību
Pievienots 2011 gada 12. jūlijā | 0 komentāri
Drukāt
Esmu gandarīts, ka Jelgavas novada ļaudis, atsaucoties uz manu aicinājumu, jau izrāda aktivitāti savu viedokļu paušanā, iesaistās diskusijās un darbojas novada nākotnes veidošanā. Šonedēļ pašvaldība piešķīrusi telpas pirmās, bet noteikti ne pēdējās šādas iedzīvotāju sapulces organizēšanai.

Vēlos izteikt lielu paldies Kārlim Rimšas kungam par iniciatīvu organizēt šādu pirmo iedzīvotāju sapulci, kurā visdrīzāk tiks spriests par novada attīstību, cilvēki nāks klajā ar pārdomātiem ieteikumiem un norādīs uz jautājumiem, kas mums visiem kopā vēl jārisina, lai Jelgavas novads plauktu un zeltu arvien vairāk. Mums noteikti būtu nepieciešams vairāk šādu cilvēki, kas mobilizē un iesaista novada ļaudis sava viedokļa paušanā, jo man kā novada domes priekšsēdētājam un visai pašvaldībai ir ļoti būtiski dzirdēt ikviena cilvēka viedokli. Esmu gatavs uzklausīt katru un meklēt atbildes uz sasāpējušiem jautājumiem, jo tieši tādēļ jau pārvaldes iestādes darbojas.

Šis noteikti nebūs vienīgais līdzīga rakstura pasākums, jo es redzu, ka cilvēki ir gatavi iesaistīties un saprot, ka tieši šādās diskusijās mēs varam izvirzīt vienotus mērķus un rast risinājumus problēmām. Plānoju turpināt aizsākto un turpmāk vēl plašāk organizēt iedzīvotāju sapulces, diskusijas, viedokļu apmaiņu. Tāpat joprojām katram novada iedzīvotājam ir iespēja nākt pie manis, domē iesniegt savus ieteikumus, problēmu aprakstus, informēt par nozīmīgiem jautājumiem. Un es darīšu visu, lai rastu risinājumus, atbildētu visiem.

Kā jau minēju – ticu, ka Jelgavas novadam ir viss potenciāls, lai kļūtu par vienu no veiksmīgākajiem novadiem Latvijā, no kā citi varēs ņemt piemēru, mācīties. Par novadu, ar ko mēs paši novadnieki varēsim lepoties.

Komentāri:
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Tavs komentārs:
Par autoru
Jelgavas novada domes priekšsēdētājs
Reklāma