Olafs Pulks
politika
Pievienots 2015 gada 12. februārī | 1 komentārs
Ieva (vārds mainīts) dzīvo kādā Deglava ielas namā. Viņa ir viena no dzīvokļu īpašniecēm,   tātad arī viņai pieder domājamā daļa no kāpņu telpas un būtu tikai likumsakarīgi, ja bez saskaņošanas ar īpašnieku neviens nekādas aktivitātes tajā neveiktu. Tomēr tā nav, jo pametot ēku un atgriežoties, viņai ir jāskatās un jālasa dažādas labāk vai sliktāk noformētas reklāmas, kas salīmētas uz kāpņu telpas sienām un liftā. Nu ko, varbūt ir jēga paciesties, jo reklāmas laukuma izmantošana taču nes īpašniekam peļņu. Varbūt nodurt galvu un neskatīties uz dažādiem bezgaumīgiem plakātiem, zinot, ka par iegūto naudu varēs veikt ēkā nepieciešamos darbus, būs uzkrājumi, piemēram, jaunām durvīm, logiem, vai santehnikas mezglu nomaiņai.
Pievienots 2014 gada 13. maijā | 1 komentārs
Vides reklāma ir viens no efektīvajiem mārketinga instrumentiem. To izmanto uzņēmumi, lai popularizētu savas preces un pakalpojumus, izmanto sabiedriskās organizācijas, lai paustu vēstījumu sabiedrībai, nesmādē arī politiķi pirms vēlēšanām. Daļa no vides reklāmām ir attēli un māju sienām, kas mēdz būt visai iespaidīga izmēra.
Pievienots 2014 gada 29. aprīlī | 1 komentārs
«Saskaņas centra» (SC) pirmorganizācija klusumā un slepenībā ir izstrādājusi priekšlikumu par atlaižu piešķiršanu rīdzinieka kartes īpašniekiem. SC vadītājs nekavējoties lielās par labumiem, kurus rīdzinieki saņems jau «rīt no rīta». Tomēr jāatceras, ka šāda veida solījumi ne vienmēr ir piepildījušies un pēc plašas pašlielīšanās kampaņas sekojis neveikls un ieildzis klusums. Šobrīd Rīgas domē neviens dokuments par atlaidēm vēl nav pieņemts, nav pat bijusi apspriešana. Tas gan  pašreizējiem Rīgas vadītājiem ir raksturīgi, jo viņuprāt viedokļi ir divi – savējais un nepareizais! Kas te vēl ko apspriest? Maskavā jau arī ar visādām salašņām no opozīcijas, NVO un citām iedzīvotāju organizācijām sarunas nenotiek…
Pievienots 2014 gada 27. februārī | 0 komentāri
Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments ir nonācis pie vērtīgas atklāsmes, jautājumā par stāvparku sistēmas attīstības plānu ir lietderīgi noskaidrot autovadītāju - gan rīdzinieku, gan ārpus galvaspilsētas dzīvojošo viedokli.
Pievienots 2014 gada 9. februārī | 0 komentāri
Nevaru aizmirst, kādas skolas direktores stāstīto, par daudzbērnu ģimenes puisīti, kurš vēderam kurkstot skatījies, kā viņa māsiņa skolā ēd valdības apmaksātās pusdienas. Māsiņa mācījās 1.klasē, brālītim no ceturtās klases pusdienas neapmaksāja ne pašvaldība, ne vecāki, kuriem nepietika līdzekļu.
Pievienots 2013 gada 13. februārī | 0 komentāri
Diez vai tā ir sakritība, ka, uzņemot apgriezienus «Daimler» kukoļošanas lietas izmeklēšanai, pavisam klusi kļuvuši citkārt aktīvie un sevi daudzinošie Rīgas kungi Nils Ušakovs (SC) un Andris Ameriks (GKR). Aizbildinoties ar kādreizējā Rīgas domes priekšsēdētāja Gundara Bojāra atbildību, politiķi acīmredzami par visām varītēm grib no savām atmiņu krātuvēm izdzēst svarīgus faktus par savu un savu partiju cilvēku lomu tā laika domes sasaukumā bez kuras, domājams, Latvijā otra lielākā kukuļošanas lieta vairāk nekā 3 600 000 latu apmērā nevarēja notikt.
Par autoru
Partijas «Vienotība» Rīgas domes frakcijas vad ...
Vairāk
Reklāma