Linda Abu Meri
politika
Pievienots 2013 gada 14. novembrī | 0 komentāri
Atkal mūsu valsti pāršalkusi ziņa par pedofilu. Par laimi, aizturētu. Visi pamatoti šausminās, vecāki pārrunā ar bērniem, kā rīkoties, lai pasargātu sevi. Eksperti diskutē. Politiķi atceras par likumdošanu. Jau dažas dienas diskusijas nenorimst, tomēr kļūst arvien nekonkrētākas un nevainagojas likumu izmaiņās, kā vajadzētu.
Pievienots 2013 gada 23. oktobrī | 0 komentāri
Šķita, ka tieši to piedāvā Delfi.lv — neķengāties komentāros pie rakstiem, bet izteikt viedokli, argumentēt un iebilst. Tomēr sākotnējais prieks par to, ka portāls prasīs autorizēties tiem, kuri vēlas ko teikt, mazliet noplaka, papētot, ka saglabāta arī iespēja izteikties anonīmi — kā iepriekš. Tomēr eksperiments pats par sevi ir ievērības vērts un daudz ko pasaka par mūsu diskusiju kultūru un arī drosmi izteikties vai drīzāk — drosmes trūkumu. Patiesībā arī portāliem vajadzētu būt gana drosmīgiem, lai komentārus ļautu rakstīt TIKAI tiem, kuri ir gatavi publicēt tos ar savu vārdu.
Pievienots 2013 gada 20. februārī | 0 komentāri
Viena no visapjomīgākajām izdienas pensiju saņēmēju kategorijām ir iekšlietu iestāžu darbinieki. Diskusijas par izmaiņām vienā no viņu pamata sociālajām garantijām vienmēr rada satraukumu gan tajos, kuriem tūlīt pienāks laiks doties pensijā, gan tajos, kuri tikko sākuši dienēt.
Pievienots 2012 gada 11. martā | 0 komentāri
Tuvojas 16.marts. Kā katru gadu, politiķi laikus sākuši strīdēties par to, kurš vairāk izdarīs šīs dienas labā vai tieši pretēji – kurš vairāk to noliegs. Kā katru gadu, grūstīšanās notiek ap Brīvības pieminekli. Pagaidām mutiski un rakstiski, gaidot to īsto dienu, kad varbūt izdosies arī fiziski… Par pašiem leģionāriem, kuri vienmēr tiek ierauti šajā nejēdzīgajā mutulī, iedomājas tikai retais. Pārējie pārsvarā domā par sevi, savām runām, ambīcijām un naidu.
Pievienots 2011 gada 11. janvārī | 0 komentāri
Ministru kabinets šodien atbalstīja Arta Velša kandidatūru Valsts policijas priekšnieka amatā. Viņu gaida grūts un atbildīgs darbs un miljoniem acu, kas sekos līdzi tam, kā viņš tiek ar to galā.
Pievienots 2010 gada 16. decembrī | 0 komentāri
Šis gads ir bijis pietiekami sarežģīts, tāpat kā budžeta veidošanas process. Šajās dienās Saeima skatīs budžetu otrajā lasījumā. Kāda situācija būs iekšlietu sistēmā? Iekšlietu ministrijai izdevies panākt, ka no sākotnēji sociālo partneru pieprasītajiem konsolidācijas pasākumiem 10 miljonu latu apmērā, esam palikuši pie 3,2 miljoniem.
Pievienots 2010 gada 29. oktobrī | 0 komentāri
Pēdējo dienu laikā masu medijos Saeimas vēlēšanās zaudējušas partijas „Latvijas kustība Solidaritāte” valdes priekšsēdētājs Agris Sūna velta man asus pārmetumus. Vairāk gan paužot subjektīvu nepatiku vai naidu pret mani kā personu, ne diskutējot pēc būtības par iekšlietu sistēmā notiekošo.
Pievienots 2010 gada 26. februārī | 0 komentāri
Kad runāju sanāksmē kādā no dienestiem, saku – paldies tiem, kas pārcietuši smago pagājušo gadu. Saku paldies dienestu vadītājiem, kas uzņēmās savus pienākumus, zinot, ka dara to krīzes apstākļos, saku paldies dienestu vadītājiem, kuru cilvēki nekad nav čīkstējuši.
Par autoru
Bijusī LR Iekšlietu ministre
Reklāma