Klāvs Olšteins
Politika
Esam gatavi atbildīgi strādāt savu vēlētāju interesēs un pildīt viņiem dotos solījumus
Pievienots 2011 gada 19. oktobrī | 0 komentāri
Drukāt
Ar šo daru zināmu, ka masu medijos izskanējusī informācija par atsevišķu neatkarīgās grupas deputātu iespējamo mandātu nolikšanu ir neprecīzi interpretēta.

Mandātu nolikšana būtu totāla bezatbildība savu vēlētāju priekšā. Mani 11.Saeimas vēlēšanās ar plusa zīmi atbalstīja gandrīz seši tūkstoši vēlētāju Zemgalē, kas bija vislielākais atbalsts no visiem Saeimas vēlēšanās startējušajiem Zemgales apgabala kandidātiem. Tāpat arī citus mūsu grupas deputātus attiecīgajos vēlēšanu apgabalos atbalstīja vairāki tūkstoši vēlētāju, turklāt svītrojumu skaits katram no mums ir trīs līdz piecas reizes mazāks kā plusu skaits. 

Mēs visi seši esam rīcības cilvēki un esam nākuši politikā, lai izdarītu konkrētas lietas, kuras esam apsolījuši priekšvēlēšanu laikā saviem vēlētājiem. Vēlētāji mūs ievēlēja un deva mums uzticību, tāpēc ar pilnu atbildību esam gatavi nopietni un smagi strādāt, lai aizstāvētu savu viņu intereses. Arī pārējie pieci neatkarīgās grupas deputāti ir pilni apņēmības strādāt, un, vēlos atzīmēt, ka tikai un vienīgi vēlētājs var būt attiecīgā deputāta vērtētājs un atbildības prasītājs.

Mēs – seši neatkarīgās deputātu grupas pārstāvji – esam apņēmušies pēc labākās apziņas pildīt savus deputāta pienākumus – strādāt pie likumdošanas iniciatīvām, braukt un tikties ar vēlētājiem, skaidrot savu rīcību un balsojumus. Mūsu vēlētājam pēc trīs gadiem nebūs ne mazāko šaubu, ka viņš ir izdarījis pareizāko izvēli 11.Saeimas vēlēšanās.

Noslēgumā vēlos akcentēt, ka esam gatavi atbildīgi strādāt un mandātu nolikšana nav mūsu dienaskārtībā.

Komentāri:
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Tavs komentārs:
Par autoru
11. Saeimas deputāts
Reklāma