Elīna Siliņa
politika
Visi mani ieņēmumi ir nākuši godīgā ceļā
Pievienots 2011 gada 27. oktobrī | 0 komentāri
Drukāt
Vēlos vērst mediju un sabiedrības uzmanību, ka gan pirmsvēlēšanu periodā, gan šobrīd esmu caurspīdīgi uzrādījusi visus savus īpašumus un to izcelsmi. Pastiprinātas intereses dēļ esmu lūgusi un saņēmusi savas ģimenes locekļu piekrišanu publiskot plašāku informāciju par likumā prasīto. Visi mani ieņēmumi ir nākuši godīgā ceļā - lielākā daļa no tiem veidojušies, sekmīgi operējot finanšu tirgos ar ģimenes uzkrājumiem.

Jau priekšvēlēšanu laikā Centrālās vēlēšanu komisijas mājas lapā bija pieejama un vēl joprojām ir atrodama pilnīgi visa informācija par manu līdzšinējo profesionālo darbību, finansiālo stāvokli un saistībām. Faktiski visi man pieejamie finanšu līdzekļi ir depozīti, kuri ir pārbaudāmi un caurspīdīgi noguldīti bankās Latvijā. Šie noguldījumi ir manas kā politiķes neatkarības garants.

Precizēju, ka manas finansiālās labklājības avots ir veiksmīgi bezskaidrās naudas darījumi, izmantojot dažādus finanšu instrumentus. Piemēram, 2009. gadā, kad dēļ spekulācijām ap lata devalvāciju tirgū bija augstas LVL depozītu likmes, es ieguldīju savus un dzīvesbiedra uzkrājumus LVL depozītos, kuru gada likmes pārsniedza 20%, tādējādi nopelnot 197,767.70 LVL.

Šobrīd manā rīcībā ir arī dzīvesbiedra un manu trīs bērnu tēva Andra Treija aizdevums, kas tika paredzēts ieguldījumam kopīgā biznesa projektā, bet investīcijas līdz šim nav veiktas. Aizdevuma sniedzēja vārdu līdz šim nepubliskoju, jo vēlējos aizstāvēt savas ģimenes privātās dzīves neaizskaramību.

Finansiālā stabilitāte un neatkarība ir viens no priekšnoteikumiem manai kā politiķes neatkarībai. Esmu nākusi politikā, lai izskaustu nevienlīdzīgos spēles noteikumus, ar kuriem līdz šim pie varas esošie ir kropļojuši ekonomiku, kā arī novērst neefektīvu valsts līdzekļu tērēšanu. Ceru, ka darbs Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijā ļaus īstenot sevis uzstādītos mērķus.

Komentāri:
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Tavs komentārs:
Par autoru
11.Saeimas deputāte, Publisko izdevumu un revīzi ...
Vairāk
Reklāma