Edgars Jaunups
politika
Latvija var tieši bez Šlesera
Pievienots 2010 gada 12. aprīlī | 1 komentārs
Drukāt
Ja ticētu tam, ko Ainārs Šlesers runāja pirms pāris mēnešiem, tad martā Latvijā būtu sākusi strādāt jauna valdība. Supervaldība ar superministrijām, kas sarežģītos uzdevumus valstī risinātu tikpat ātri un efektīvi, kā Kalvīša-Šlesera tandēms treknajos gados šīs problēmas radīja. Bet nekā.

Pienācis aprīlis un no A.Šlesera paredzējumiem nekas nav piepildījies. Un labi vien ir. Jo, ja godīgi, tad zaglim taču neviens neļauj izmeklēt paša izdarītu noziegumu. Tāpēc arī A.Šleseram labāk neļaut neko valstī „risināt".

LPP/LC šobrīd ir iespēja nākt un strādāt valdībā. Šodien un tūlīt! Uzņemties atbildību par nepopulāriem lēmumiem. Piedāvāt risinājumus. Būt atbildīgiem un valstisiki domājošiem politiķiem. Taču, izteikšu minējumu - tas šo pariju neiteresēs. Veselības aprūpes problēmu risināšana un tiesiskums nav priekš šleseriešiem. Viņus interesē vienīgi bizness. Vai attieksme būtu tāda pati, ja pieejama būtu Satiksmes ministrija? Riskēšu vēlreiz un teikšu, ka nē. Tad Ainārs būtu klāt.

Bet nekas. Tiksim galā paši! Jo Latvija var. Un, vērtējot pēdējo gadu, mans secinājums ir, ka Latvija var daudz labāk tieši bez Šlesera. Un bez Šķēles. Un tā, lai arī paliek.


Komentāri:
nost ar Sorosītiem!, 17/04/2010 18:28
Jaunup, nebiji domajis, ka Latvija it ipasi var bez TEVIS?
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Tavs komentārs:
Par autoru
Partijas "Jaunais laiks" Rīgas domes frakcijas va ...
Vairāk
Reklāma