Āris Jansons
žurnālistika
Pievienots 2018 gada 19. jūnijā | 0 komentāri
Vārdnīcas saka, ka vārds "vēsturisks" nozīmē "ļoti nozīmīgs, svarīgs". Ziemeļkorejas un ASV vadītāju tikšanās Singapūrā atbilst šim apzīmējumam.
Pievienots 2018 gada 10. aprīlī | 0 komentāri
Ir noplaiksnījusi intriga: Savienoto Valstu prezidents uzaicinājis savu Krievijas kolēģi uz tikšanos okeāna viņā krastā "drīzā nākotnē". To apstiprinājusi gan Vašingtona, gan Maskava. Galotņu sarunas laiks vēl nav noteikts. Dienām ritot, pavīd šaubas par Vašingtonu kā tikšanās vietu, un par sevi atgādina iespējamā dialoga pretinieki. Pienāk pretrunīgas ziņas par to, vai tikšanās jau tiek vai netiek gatavota. Un jau izskan prognozes, ka samits nemaz nenotiks.
Pievienots 2018 gada 8. martā | 0 komentāri
Krievijas prezidents nupat pārsteidza pasauli ar jaunu masu nāves ieroču reklāmu, bet mierā nesēž arī viņa aizokeāna kolēģis, kurš ar saukli "Amerika vispirms!" daudzos, jo sevišķi investoros, raisījis apjukumu, nosakot kropļojošus tērauda un alumīnija importa tarifus. Lielākie izejvielu piegādātāji jau piedraudējuši ar atbildes pasākumiem. Ieguldītāji ir nobažījušies, ka šādi soļi ir pietuvinājuši tirdzniecības karu.
Pievienots 2018 gada 19. februārī | 0 komentāri
Līdz Krievijas prezidenta vēlēšanām atlicis viens mēnesis. Visbiežāk nosauktie uzvārdi ir Putins, Sobčaka, Navaļnijs, Grudiņins. Vēlēšanu biļetenā būšot astoņi reģistrētie kandidāti. Uzvārdi ir, bet intrigas – nav.
Par autoru
žurnālists
Reklāma