Ainārs Šlesers
politika
Zatlers viendzimuma partnerattiecību jautājumos viedokli maina kā lokans zutis
Pievienots 2011 gada 31. augustā | 0 komentāri
Drukāt
 Šlesera Reformu partija LPP/LC ir pārsteigta par Valda Zatlera nekonsekvenci un divkosību viendzimuma partnerattiecību jautājumos. Vēl savas prezidentūras laikā Zatlers izrunājās, ka ir jādiskutē par viendzimuma pāru partnerattiecību ieviešanu un valstij jāpalīdz šiem cilvēkiem.

Pēc Aināra Šlesera skaidri paustās pozīcijas, ka pēc šādiem apgalvojumiem viņš nebalsos par Zatlera pārvēlēšanu prezidenta amatā, Zatlers apmeta kūleni un pēkšņi izrādījās kvēlākais tradicionālo ģimenes vērtību aizstāvis. Tagad viņa partijas pārstāvji atkal runā par viendzimuma pāru partnerattiecību regulējumu vai būtībā šādu attiecību legalizāciju.

«Valdis Zatlers ir kā lokans zutis, kā vējrādis. Te viņš ir par viendzimuma partnerattiecību legalizāciju, te pret, te atkal par. Tas tikai kārtējo reizi apliecina Zatlera divkosību un sekošanu politiskai konjunktūrai. Tā ir kārtējā viņa partijas pseidoreforma, kura atklāj valstiski svarīgu priekšlikumu trūkumu,» uzsver Šlesera Reformu partijas LPPLC priekšsēdētājs Ainārs Šlesers.

Šlesera Reformu partija LPPLC stingri iestājas par tradicionālu laulību un par tradicionālām ģimenes vērtībām. Zatlera Reformu partijas kurss uz viendzimuma partnerattiecību legalizāciju Šlesera Reformu partijai LPPLC kategoriski nav pieņemams.

Komentāri:
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Tavs komentārs:
Par autoru
Partijas LPP/LC priekšsēdētājs, Rīgas vicemē ...
Vairāk
Reklāma