28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Biznesa Akadēmija » Paplašinās uzņēmumu iespējas darbinieku izglītošanā; Izstrādāta īpaša 8 mēnešu biznesa apmācību programma
Paplašinās uzņēmumu iespējas darbinieku izglītošanā; Izstrādāta īpaša 8 mēnešu biznesa apmācību programma
Autors: BNA / 28. septembris 2012, 16:10
Biznesa izglītības centrs “Biznesa Akadēmija” sadarbībā ar Latvijas Biznesa Klubu izveidojis unikālu biznesa apmācību programmu 8 mēnešiem no 1. oktobra līdz 31. maijam ar īpašu līdzfinansējumu.


Par darbinieku kvalifikācijas celšanu ir jādomā nepārtraukti, taču ne vienmēr tam atliek laika un līdzekļi, kas jāiegulda individuālu semināru apmaksai bieži vien ir ļoti lieli. Sakarā ar uzņēmumu izrādīto interesi “Biznesa akadēmija” nāk soli pretī un piedāvā visu mācību gadu – no 1. oktobra līdz 31. maijam –apmeklēt dažādus biznesa, mārketinga, pārdošanas, finanšu u.c. seminārus, maksājot tikai LVL 245 par vienu darbinieku, kas pieteikts programmai vai LVL 345 par apmācību programmas vietu (seminārus var apmeklēt katru reizi cits darbinieks).

Darbinieks, kas pieteikts 8 mēnešu apmācību programmai, var apmeklēt visus (pēc izvēles) seminārus, kas šajā laika perioda notiek un ir iekļauti semināru sarakstā – kopuma tie ir vairāk kā 20 dažādi semināri un meistarklases jomās, kas ietver biznesa stratēģijas izveidi un inovācijas, pārdošanas meistarību un klientu piesaisti, personāla vadību un tā motivēšanu, kā arī mārketingu un reklāmu (mācību plāns pieejams pēc pieprasījuma). Papildus tam apmācību saraksts laika gaitā tiks papildināts ar jauniem semināriem, uz kuriem programmas dalībniekiem būs iespēja pieteikties atsevišķi, maksājot tikai 15 % no to reālajām izmaksām.

Semināru apmeklētāji atzinīgi izsakās par “Biznesa Akadēmijas” organizētajiem semināriem un meistarklasēm, norādot, ka šādas apmācības palīdz vienmēr būt lietas kursā par nozares aktualitātēm, gūt atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem un iegūt praktiskajā darbā pielietojamas prasmes un zināšanas.

Lūk, tikai dažas no atsauksmēm par iepriekš veidotajiem "Biznesa Akadēmija" semināriem un meistarklasēm (vērtējumu 8-10 norāda vairāk kā 90% BA semināru apmeklētāji):

„Seminārs bija ļoti interesants un no tā uzzināju daudz ko jaunu. Tāpat esmu apmierināta ar izdales materiāliem, jo tos ik pa brīdim varēšu pāršķirstīt,” norāda SIA Amazone pārstāve Aija Kronberga.

„Semināra izklāstītā tēma mani ļoti apmierināja, tāpat arī izdales materiāli un lektora stāstījums. Interesē arī citi jautājumi, bet esmu pārliecināta, ka uz tiem gūšu atbildes cikla nākošajos semināros,”atzīst “Talsu Autotransports” darbiniece Līga Tauriņa.

Apmācības nodrošinās atzīti augstskolu pasniedzēji un biznesa apmācību profesionāļi – Mg.psych. J. Roze, MBM I. Liniņa, Dr.psych. G. Svence, Mag.iur. M. Ruķers, Mg.oec. I. Pumpure.

Uzņēmumi, kas vēlas pieteikt savus darbiniekus dalībai astoņu mēnešu apmācību programmā, aicināti aizpildīt pieteikuma anketu, norādot kontaktinformāciju un darbiniekus, kuriem vēlas nodrošināt dalību programmā. Dalībai programmā iespējams pieteikties arī privātpersonām.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apmācības, biznesa apmācības, semināri

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats