19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Bez kaklasaites » Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti ar personīgu vēstījumu uzrunāt emigrējušos tuviniekus un draugus
Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti ar personīgu vēstījumu uzrunāt emigrējušos tuviniekus un draugus
Autors: BNA / 21. jūlijs 2016, 10:58
Latvijas Institūts (LI) 21.jūlijā aizsāk sociālu kustību #GribuTeviAtpakaļ – aicinot Latvijas iedzīvotājus ar personīgu un emocionālu vēstījumu uzrunāt emigrējušos tuviniekus un draugus: jūs esat mums svarīgi, un Latvija vienmēr būs jūsu mājas.


LI direktore Aiva Rozenberga norāda: “Mēs, Latvijas cilvēki, esam saistīti vienotā sociālā asinsritē, un šajos nemierīgajos laikos mums vienam par otru, par savējiem, ir jārūpējas. Ir pienācis laiks skaidri pateikt, ka gribam redzēt mūsu tautiešus atgriežamies Latvijā – tad, kad viņi tam būs gatavi. Pagaidām – kaut vai tikai uz vasaras brīvdienām, Dziesmusvētkiem vai Latvijas simtgades svinībām.”

“Mēs ceram, ka šī LI iniciatīva patiesi taps par sociālu kustību, iekustinot lielākus procesus sabiedrībā un mudinās mūs visus soli pa solim veidot tādu Latviju, kādā mums pašiem patiktu dzīvot un kurā aizbraucēji gribētu atgriezties,” saka Rozenberga.

Kustībā #GribuTeviAtpakaļ tiek aicināts iesaistīties katrs interesents personīgi, LI tikai piedāvā rīkus un kanālus vēstījuma izplatīšanai. Ja vēlaties pievienoties, sekojiet informācijai LI Facebook kontā “Kaut kas mīļš no Latvijas” un mājas lapā www.li.lv vai sūtiet paši savus personīgos video, audio vai tekstuālos vēstījumus sev tuvajiem cilvēkiem, pievienojot tēmturi #GribuTeviAtpakaļ.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk