25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Automobiļi, motocikli » Fotoradari jau devuši pozitīvus rezultātus
Fotoradari jau devuši pozitīvus rezultātus
Autors: Apollo.lv / 2. jūnijs 2014, 13:42
Medijos publiskotā informācija, ka uz Latvijas autoceļiem atgriežas policijas rīcībā esošie četri pārvietojamie fotoradari, jau devusi pozitīvu rezultātu – autovadītāji ir kļuvuši disciplinētāki, apstiprina Valsts policijas Prevencijas pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.


Sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Ranorāma» Krapsis norādīja, ka pagaidām par tendencēm saistībā ar fotoradaru fiksētajiem pārkāpumiem nevar spriest.

«Par tendencēm grūti runāt. Pagājušas tikai četras dienas [kopš fotoradari atkal fiksē pārkāpumus]. Šobrīd informācija nav pilnībā apkopota. Pagaidām nevarētu teikt, ka ātrumpārkāpēju skaits palielinājies,» teica Krapsis.

Vienlaikus gan policijas pārstāvis norādīja, ka likumsargu novērojumi uz autoceļiem pēc tam, kad pagājušajā nedēļā medijos parādījās ziņa par fotoradaru izvietošanu, liecina, ka autovadītāji braukuši piesardzīgāk, raksta Apollo.lv.

«Manā rīcībā esošā informācija liecina, ka šajās dienās bija novērojama lielāka šoferu disciplinētība. Ātruma rekordi un būtiski pārkāpumi nav konstatēti,» skaidroja viņš.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: fotoradari, Normunds Krapsis

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats